Az oldal betöltése folyamatban...
Kérdezz felelek

Gyakran Ismételt Kérdések

A Pannon XP az ország területén belül, a felvételt követő munkanapon kiszállítja a feladott küldeményt. Minden törekvésünk ellenére, a nagyobb súlyú és/vagy méretű csomagok szállítása, nem minden esetben valósulhat meg, a tervezett első munkanapon.

Egész Magyarország területén kézbesítünk és veszünk fel csomagokat. 20 depóval működünk országosan, és a csomagküldemények 99,8%-át a feladást követő munkanapon célba juttatjuk.

Nemzetközi partnerünk (FedEx/TNT) segítségével, a világ számos országába vállaljuk küldemények szállítását.

Azon dolgozunk, hogy minden futárunknál, megbízott futárnál, lehetőség legyen bankkártyás fizetésre!

A kiszállítás alkalmával, a futárjainknál (megbízott futároknál) az utánvét összeget és/vagy a szállítási díjat fizetheti készpénzzel vagy bankkártyával.

A bankkártyás fizetés lehetősége nem minden esetben elérhető.
Készpénzes fizetés esetén, lehetőség szerint, pontos összeget készítsenek elő, mert a futárok nem minden esetben rendelkeznek váltó pénzel.

A számviteli törvény 167§-nak 2004 május 1.-ei változása miatt, az ezen időpont után kibocsátott számla aláírás, és pecsét nélkül is érvényes.

Igen! Az új küldemény létrehozásakor, egyszerűen válasszák a "Küldemény fogadás" vagy a "Harmadik feles szállítás" lehetőséget.

Küldeményének mind tényleges súlyát, mind pedig a térfogatsúlyát kiszámítjuk. A kettő közül a magasabb határozza meg a súlydíjat. A térfogatsúly megállapításához először szorozza össze küldeménye méreteit (cm), majd ezeket ossza el a térfogat átváltási osztóval, ami belföldi szállítás esetén 6000, nemzetközi szállításnál 4000!

Belföld:

térfogatsúly =  hosszúság(cm) × szélesség(cm) × magasság(cm)
6000

Nemzetközi:

térfogatsúly =  hosszúság(cm) × szélesség(cm) × magasság(cm)
4000

PXP Futar API v1 interfész

Amennyiben élni szeretnének ezzel a lehetőséggel és szívesen fejlesztik le cégüknél az ehhez szükséges módosításokat, nincs más teendőjük, mint:
1. Regisztrálni cégüket az ügyfélfelületünkre.
2. A dokumentáció útmutatása alapján elvégezni a szükséges módosításokat a saját rendszerükben.
3. A tesztfelületen tesztelni az API működését. A teszteléshez szükséges adatokat az it@pannonxp.hu címen kérhetik.
4. Végül a sikeres tesztelést jelezni informatikus kollégánknak az it@pannonxp.hu elérhetőségen, aki egy végső tesztet követően visszajelzést és végleges belépési adatokat küld az éles kapcsolat létrehozásához.

További információért forduljon bizalommal kollégánkhoz az it@pannonxp.hu emailcímen.

Az interfészleírás és fejlesztői dokumentáció: https://mypxp.pannonxp.hu/api/v1/dokumentacio

A mintafájlok leírása: https://mypxp.pannonxp.hu/api/v1/dokumentacio/mintak

Mintafájlok:

PXP Futar import csv v4.1.1

A szállításhoz szükséges adatokkal, töltse ki a PXP_szallitolevel_import_v4.1.1.csv fájlt. A kitöltéshez segítséget talál a PXP_szallitolevel_import_v4.1.1.csv_leiras.xls fájlban.

További információért forduljon bizalommal kollégánkhoz az it@pannonxp.hu emailcímen.